Інформація по зявкам COVID-19

Шановні агенти!

Повідомляємо інформацію стосовно дій з заявками, які потрапили у карантинний період:

Грошові кошти, внесені Турагентом на рахунок Туроператора в якості повної або часткової оплати замовленого турпродукту, подорож за яким не відбулась через дію обставин непереборної сили, пов’язаних із запровадженням карантину в Україні та/або інших країнах, залишаються на рахунку Туроператора до 31.03.2021 року та можуть бути використані Туристом(ами), в порядку, визначеному у пунктах 1-3:

1. У разі зміни замовленого турпродукту, сплачені грошові кошти зараховуються Туроператором в якості оплати за новим замовленням (бронюванням). При зарахуванні розмір коштів коригуватиметься в залежності від комерційного курсу долара США/Євро, встановленого Туроператором на день виставлення рахунку за новим замовленням (бронюванням). Турагент здійснює повну доплату за новим замовленням турпродукту (бронюванням), згідно виставленого Туроператором рахунку протягом одного банківського дня з моменту отримання рахунку, але в будь-якому випадку не пізніше ніж за один день до початку подорожі.

2. За письмовою заявою Туриста, наданою Турагенту, кошти можуть бути використані в якості оплати за договором на туристичне обслуговування за новим замовленням (бронюванням), укладеним з іншим Туристом до 31.03.2021 року.

3. Туроператор не несе жодної відповідальності у разі неможливості до 31.03.2021 року запропонувати Туристу(ам) турпродукт, аналогічний тому, кошти за яким внесені на рахунок Туроператора та подорож за яким не відбулась через дію обставин непереборної сили, пов’язаних із запровадженням карантину в Україні та/або інших країнах. При цьому, Туроператор зобов’язаний запропонувати Турагенту альтернативні (доступні) варіанти турпродукту для опрацювання.

Підпишіться на нашу розсилку!

Залиште email і отримуйте найсвіжіші новини

Loading