1.10 – Золотий Трикутник (Груповий Тур) / 6 днів

 

Маршрут: Делі – Вріндаван – Агра – Фатехпур Сікрі – Абханері – Джайпур – Делі

 

Найпопулярніший екскурсійний тур. Для багатьох туристів – це перший дотик до Індії. Цей тур – коктейль масових вражень – Відвідування пам’яток від 4 століття до сучасних, Розкіш і бідність. Ви близько познайомитеся з важливими історичними моментами, а також рідкісними релігіями, культурою, життям індійського народу… Якщо ви не були в Делі, Джайпурі та Агрі, то рекомендуємо обов’язково їх відвідати разом з нами. Ми надаємо хороші і комфортабельні готелі за обраним класом, зручний сучасний транспорт з кондиціонером і професійно підготовленого російськомовного гіда, який вам покаже Індію і розповість про неї з такою любов’ю, що ви полюбите її такою, яка вона є.

 

Об’єкти за програмою

 

Делі Храм Лотоса / Старий Делі – Червоний Форт і Джама Масджид / Радж-гхат / Храм Бірла / Храм Сикхів – Гурудвара / Ворота Індії / Парламент / Палац Президентської резиденції / Акшардгам зі світломузичним фонтаном і лазерним шоу
Вріндаван Прем Мандір / Храм Іскон
Агра Тадж Махал / Червоний Форт / Сікандра / Ітмад-уд-Даула
Агра Джайпур Фатехпур Сікрі (мертве / покинуте / пустельне місто) / Стародавній ступінчастий колодязь – Чанд Баорі
Джайпур Форт Амбер / Міський Палац / Джантар Мантар / Палац у воді – Джал Махал / Палац Вітрів – Хава Махал / Елберт Хол

 

Детальна програма

Понеділок: Виліт у понеділок – Прибуття в Делі (в ніч з понеділка на вівторок) (Політ)

Ласкаво просимо на землю першої цивілізації. Ви прибуваєте в Делі – столицю Індії. Зустріч в аеропорту з представником компанії. Трансфер до готелю. Розміщення. Відпочинок.

Сучасний Делі (столиця Індії) – був столицею семи імперій в історії Індії. Згідно з Археологічним оглядом Індії, в Делі розташовано 60000 пам’яток світового значення, багато з яких збудовано більш ніж кілька тисячоліть тому. Швидкозростаючий мегаполіс, найбільше місто Індії з населенням 25 мільйонів осіб (друге за чисельністю населення місто у світі), успішно поєднує стару і найсучаснішу Індію, де можна ознайомитися з дивовижними традиціями, звичаями і найдавнішими пам’ятками. Серед хмарочосів, що швидко ростуть, залишки минулого у вигляді численних пам’яток стоять як тихі нагадування стародавній спадщині країни. Місто сповнене захопливими куточками і закутками.

 

Вівторок: Делі

Сніданок. О 1030-1100 год. прямуємо до Храму Лотоса (храм релігії Бахаїзму), який також відомий під назвою Храм Усіх Релігій. Далі на вас чекає враження від міста 17-го століття – Старий Делі, який був побудований п’ятим монгольським імператором Шахджханом. Оглядова екскурсія Старим Делі, з проїздом повз Червоний Форт і мечеть Джама Масджид (найбільша мечеть в Індії, де одночасно можуть молитися 25 тисяч осіб). Гід розповість вам історію незалежності Індії та про національного героя Махатму Гандхі під час проїзду через його місце кремації – Радж-гхат. Відвідування храму Бірла, де ви познайомитеся з культурним і релігійним життям місцевих жителів. Проїжджаючи повз Католицьку Церкву, ми відвідаємо храм Сикхів – Гурудвару, від якого ви отримаєте незабутні враження. оглядова екскурсія по Нью-Делі. Прямуємо до вражаючих Воріт Індії (пам’ятника Першої світової війни), будівлі Парламенту та Палацу президентської резиденції, які спроектував англієць Едвін Лютієнс. Обід о 1430-1500 год. Наприкінці програми відвідування дивовижно красивого храмового комплексу Акшардхам зі світломузичним фонтаном і лазерним шоу (Сахадж Ананд водне шоу), що розповідає індійську філософію. Комплекс увійшов до Книги Рекордів Гіннеса як найграндіозніший індуїстський храм у світі (побудований 2005 року). Рожевий камінь, з якого зроблений лицьовий бік, символізує любов до Бога, а білий мармур усередині – абсолютну чистоту і мир. Ніч у готелі.

 

Середа: Делі – Вріндаван – Агра (200 км / 4.5 години)

Сніданок. О 1000-1030 год. оглядова екскурсія Нью-Делі. Прямуємо до вражаючих Воріт Індії (пам’ятника Першої світової війни), будівлі Парламенту і Палацу президентської резиденції, які спроектував англієць Едвін Лютієнс. Потім їдемо через дипломатичний район Шанті Патх до Кутаб Мінар. Ви відвідаєте 72-метровий Кутаб Мінар з елегантним ручним різьбленням по всій його висоті. Поруч стоїть залізна колона, яка витримала випробування часу і не поржавіла за 2000 років. Далі познайомимося з релігією Джайнізму в храмі Ахімса Стхал. Ця релігія існує тільки на території Індії. Завершення нашої екскурсії в Делі з відвідуванням храмового комплексу Чаттарпур, що належить до найстарішої релігії індуїзму. Крім усього іншого Ви побачите тут найбільшу статую бога Ханумана в Делі, що велично височіє. Перед переїздом до Джайпура невелика зупинка в магазині сувенірів, де буде можливість скуштувати Кахва (Кашмірський чай) і користуватися чистим туалетом. Обід о 1400-1430 год.

У другій половині дня переїзд в Агру. Дорогою відвідування місць, пов’язаних із народженням бога Крішни. Прем Мандір – цей храм, що дивує своєю витонченістю, був спроектований Джагадгуру Шрі Кріпалуджі Махараджем у 2001 році. Побудований з білого мармуру і прикрашений дуже складним різьбленням, цей храм славиться своєю архітектурною красою. Храм ІСКОН – Шрі Крішна-Баларам Мандір – храм Гаудія-Вайшнава у святому місті Вріндаван. Це один з головних храмів ІСКОН в Індії на міжнародному рівні. Після прибуття розміщення в готелі та відпочинок. Ніч у готелі.

Четвер: Агра

Утром в 0800-0830 ч.посещение Тадж Махала (закрыт по пятницам). Тадж Махал оправдывает все, что о нем говорят и даже больше. Его строительство продолжалось 22 года и велось силами 20000 человек, белый мрамор добывался за 200 миль и доставлялся к месту строительства армией из 1000 слонов. Построенный Могольским императором Шахом Джаханом в знак любви к его жене Мумтаз Махал в середине 17 века, Тадж Махал по праву является одним из 7 чудес света. Тадж Махал изумительно красив со всех сторон благодаря тончайшей инкрустации на мраморе, которая поражает до глубины души. Вы будете очарованы этим шедевром архитектуры.

Відвідування Червоного Форту Агри, прекрасна пам’ятка архітектури, яка була резиденцією і оборонною спорудою монгольських імператорів протягом 300 років. Дві третини території Червоного форту сьогодні використовується у військових цілях і недоступна для відвідувачів. Першу згадку про форт в Агрі було зафіксовано 1080 року, коли його захопили газневіди. Це була звичайна цегляна фортеця. 400 років по тому до Агри перебрався перший правитель Делійського султанату – Сікандар Лоді і керував ним із цієї фортеці. Пізніше форт перейшов до моголів і Акбар Великий, зруйнував стару фортецю і почав будувати нову. Тут історія чотирьох поколінь Великих Моголів, це історія жорстоких воєн, приголомшливого кохання, боротьби за владу і падіння великої Імперії. Відвідування мармурової фабрики, де ви познайомитеся зі складною ручною роботою з інкрустованих каменів у мармурі. Обід о 1400-1430 год.

Також відвідування Гробниці Акбара Великого, одного з найвідоміших і найшанованіших мусульманських правителів Індії, покровителя науки і мистецтв. Архітектурний шедевр епохи Великих Моголів. Розташована в Сікандрі, передмісті міста Агра та Ітмад-уд-Даула (Опора держави), пам’ятник могольської архітектури «Маленький Тадж».

 

П’ятниця: Агра – Джайпур (240 км – 5 год.)

Після сніданку о 0830 – 0900 год. переїзд у Джайпур. Дорогою відвідаємо Фатехпур Сікрі (мертве/занедбане/пустельне місто), збудоване імператором Акбаром як столиця і резиденція в 16 столітті. Але місто було покинуте до закінчення будівництва, і нині воно залишилося таким самим, яким воно було більш ніж 300 років тому. У місті є житлові приміщення і мечеті, це місто було більшим за Лондон у момент його створення. Обід о 1330-1400 год. Далі дорогою відвідаємо Абханері – де в 9-му столітті був побудований найглибший і найдавніший ступінчастий колодязь у світі (Чанд Баорі).

Прибуття і розміщення в готелі Джайпура та відпочинок. Ніч у готелі

 

Субота: Джайпур – Делі (250 км – 5 год.)

Джайпур є першим містом Індії з регулярним прямокутним плануванням. Рожевим містом, зване так через незвичайний рожевий колір каменю, який використовували в будівництві, було засновано 1727 року махараджею Дхундхара Савай Джай Сінгхом II як нову столицю держави. Тепер це столиця штату Раджастхан, батьківщини групи військових кланів (раджпути), які контролювали цю частину Індії впродовж понад 1000 років. Проєкт молодого бенгальського архітектора Відхіадхара Бхаттачар’я був розроблений відповідно до канонів давньоіндійської архітектури, до яких належить і прямокутне розташування кварталів. Весь Джайпур, оточений стіною, що охороняє місто від ворожих військ і диких звірів, розділений на дев’ять прямокутних секторів (єдиний на той час). Місто вразить вас своєю колоритністю, барвистістю і базарами. Місто відоме для своєї ювелірної та текстильної роботи.

Після сніданку о 0700 – 0730 год. Ви попрямуєте в околиці Джайпура, в стародавню столицю раджпутів – Амбер. Піднятися у форт Амбер можна на слонах або джипі. Далі екскурсія рожевим містом, яка включає відвідування Міського Палацу (де живуть представники династії раджпутів) і Джантар Мантар – дивовижної астрономічної обсерваторії, побудованої махараджею 1728 року. Відвідування ювелірної фабрики – де ви ознайомитеся з різними видами каміння в природному вигляді та процесом ограновування, і текстильної фабрики – де жінки можуть одягати сарі для фотографій. Обід о 1400-1430 год. Під час оглядової екскурсії побачите Палац занурений у води штучного озера – Джал Махал, Палац вітрів – Хава Махал і Елберт Хол.

Увечері @ 1500 год. переїзд до Делі. Після прибуття @ близько 2100-2200 год. трансфер в аеропорт на реєстрацію рейсу для перельоту додому/в Гоа/в Кералу і т.д. (Розміщення в готелі не передбачено)

Відправлення з Делі

Завершення туру з незабутніми враженнями

Готелі: За відсутності місць у певному готелі, буде надано номер в іншому готелі такої ж категорії / Реєстрація та виселення з готелю о 12 годині дня. (Усі готелі розташовані поблизу)

 

Місто /  Ночей Економ (2*+) Бюджет (3*) Стандарт (4*) Делюкс (5*)
Делі / 2

 

Hotel Rajdeep Palace

 

Hotel Divine Paradise

 http://www.divine-paradise.com

The Athena
http://www.theathenahotel.com
The Suryya

www.thesuryaa.com

Агра / 2 Hotel Atithi
https://www.hotelatithiagra.com
Hotel Amar
www.hotelamar.com  
Royale’ Regent
https://www.hotelroyaleregent.com/
Clarks Shiraz Agra
http://www.hotelclarksshiraz.com
Джайпур / 1

 

Nangi`s Pride
https://www.nangispride.com
Red Fox Hotel
https://www.lemontreehotels.com/red-fox-hotel/jaipur/hotels-jaipur.aspx
Clarion Bella Casa
http://www.clarionbellacasa.com
Clarks Amer Jaipur http://www.hotelclarks.com/amer-jaipur

 

У вартість включено:

  • Традиційне привітання в аеропорту з гірляндами
  • Проживання в номері обраної категорії
  • Щоденний Сніданок – BB / Сніданок і вечеря – HB (За вибором)
  • Трансфери зазначені в програмі
  • Екскурсії в кондиціонованому транспорті за програмою
  • Російськомовний гід за програмою
  • Катання на слонах / джип
  • Доступ програми на мобільному застосунку – З 01 жовтня
  • Вай-фай під час туру ЗТ
  • Бахіли для відвідування релігійних споруд
  • Хустка для покриття голови під час відвідування сикхського храму
  • Карта Індії від компанії
  • Щоденник і ручка для запису спогадів про тур
  • Обмін Валют
  • Усі штатні податки / паркування / платні дороги

 

У вартість не включено:

  • Будь-які авіаперельоти, віза, страховка
  • Вхідні квитки (USD 80 приблизно на ч-ка)
  • Чайові гіду / водієві
  • Усе що не вказано в параграфі «включено»

 

 

Підпишіться на нашу розсилку!

Залиште email і отримуйте найсвіжіші новини

Loading