Іспанська Серенада (автобусом) 8 днів / 7 ночей (по суботах)

Іспанська Серенада (автобусом)
8 днів / 7 ночей (по суботах)
Дати: 9.09 / 30.09 / 28.10**

1 День: Барселона

Прибуття до Барселони. Зустріч в аеропорту. Трансфер і розміщення в готелі в околицях Барселони або на узбережжі. Вільний час. Ніч у готелі.

2 День: Барселона – Сарагоса – Мадрид

Сніданок. Екскурсія Барселоною з оглядом головних визначних пам’яток. О 13 годині – переїзд до Мадрида із зупинкою і короткою екскурсією центром Сарагоси. Пізнє прибуття. Ніч у готелі в Мадриді.

3 День: Мадрид

Сніданок. Оглядова екскурсія столицею Іспанії. Відвідування площі Колумба та Іспанії, бульварів Реколетас і Кастельяно, пасео Прадо, монументальної арени “Лас Вентас”, храму Дебот, собору Сан-Франциско-ель-Гранде, вокзалу Аточа. Вільний час для відвідування музею Прадо. Ніч у готелі.

4 день: Мадрид – Толедо – Кордова

Сніданок. Екскурсія в Толедо (Всесвітня спадщина ЮНЕСКО) з його знаменитим Кафедральним собором, церквами і монастирями, єврейським кварталом.

Переїзд в Андалусію через простори Кастилії-Ла Манчі. Відвідування Кордови, колишньої столиці арабського халіфату: знаменитої Мечеті-Собору, Алькасара, єврейського кварталу, пам’яток і вулиць старого міста. Ніч у готелі в Севільї або Кордові.

5 день : Севілья

Сніданок. Екскурсія Севільєю, столицею Андалусії. Відвідування третього за величиною у світі Кафедрального собору, де знаходиться могила Христофора Колумба, кварталу Санта Круз, будівлі Кориди, площі Іспанії та Америки, виставкових павільйонів 1929 і 1992 року. Вільний час.

Охочі можуть придбати квитки на шоу-фламенко (від 40 €) або прогулянку річкою Гвадалквівір. Ніч у готелі.

6 день : Гранада

Сніданок. Переїзд до Гранади, екскурсія з відвідуванням Альгамбри* або садів Хенераліфе*, комплексу найдавніших арабських палаців Європи. Переїзд Іспанією, ніч у готелі поруч із Мурсією.

7 день: Валенсія

Сніданок. Переїзд до Валенсії. Пішохідна екскурсія історичним центром міста. Відвідування собору, в якому зберігається копія чаші Грааля, середньовічної Біржі, Центрального ринку, Арени, Центрального вокзалу. Переїзд до Барселони. Ніч в околицях Барселони або на узбережжі.  Можливий переїзд до Мадрида рейсовим автобусом або поїздом із розміщенням у готелі в Мадриді (за доплату).

8 день: Барселона

Сніданок. Трансфер в аеропорт. Кінець туру.

У вартість включено:

  • 7 ночей у готелях 3*-4*
  • 7 сніданків
  • трансфери за програмою в комфортабельному автобусі
  • екскурсії з гідом
  • вхідні квитки, позначені *.

** Увага, під час Святого Тижня і Севільського ярмарку можливе розміщення в готелі або пансіоні 2* замість 3*. У разі неможливості відвідування Альгамбри або Хенераліфе, проводиться заміна на відвідування палацово-паркового комплексу Альксар у Севільї (Спадщина ЮНЕСКО).

У програмі можливі зміни в порядку проведення екскурсій і часу їх початку.

**Усі тури під запит.

БРОНЮВАТИ


Важливо!

ГОТЕЛІ

Стандартна категорія проживання в цих подорожах: готелі або пансіони категорій 2*-3* або 4*, залежно від сезону, зі сніданком (буфет або континентальний) і всіма зручностями в номері (туалет, ванна або душ, телевізор і телефон, кондиціонер у спекотну пору та опалення в зимовий період). Як правило, готелі розташовані в центрі, за винятком транзитних. У складні дати (виставки, конгреси тощо) туристи можуть бути розміщені в інших зонах міста або в передмісті.

Можливі зміни в порядку відвідування міст, заміна розміщення в готелі в одному місті на інше, обіду на вечерю.

Check in і check out: check in – після 13-ї години дня, а check out – до 10-ї ранку. Якщо ви приїжджаєте рано вранці або виїжджаєте пізно ввечері, ви можете доплатити за одну ніч у готелі або залишити багаж на ресепшен за наявності місця. У Каталонії, Франції, Італії та інших європейських країнах туристичний податок у готелі оплачується клієнтом на місці.

У разі високих дат у Мадриді компанія залишає за собою право селити туристів в інших великих історичних містах у радіусі приблизно 60 км із повним дотриманням екскурсійної програми (Ескоріал, Толедо, Алкала).

ДЕЯКІ БАЗОВІ ГОТЕЛІ

БАРСЕЛОНА: Sunotel Aston 3*, Acta Voraport 3*, Fira Congress 4*, City Park San Just 4*, Eurohotel Gran Via Fira 4*, Rafael Badalona 4*.

ЛЬОРЕТ-ДЕ-МАР: “Moremar 3*, Hawai-Montevoista 3*, Metropol 4*, Miramar 4*, Samba 3*, Oasis Park 4*, Checkin Blanes 3*, Les Palmeres 4*, Catalonia 3*, Checkin, Garbi 3*, DWO Sirius 4*, Gran Garbi 4*.

МАДРИД: Vertice Roomspace Madrid 3*, “Praga 4*”, Puerta de Toledo 3*, Occidental Castellana Norte 4*, Dwo Colours Alcala 4*, Checkin Mostoles 4*, Checkin Parla 4*, DWO Yuste 3*.

НІЦЦА: Carlton 3*, Locarno 3*, Medicis 3*, Azurea 3*, Kiryad Nice Port 3*.

СЕВІЛЬЯ: Bellavista 4*, “GIT Mairena4*”, “GIT Vereda 4*”, Exe Sevilloa Palmera 3*, Virgen de los Reyes 3*, San Pablo Sevilla 3*, Sercotel Doña Carmela, Hotel Porcel Torneo 4*, Catalonia Hispalis 4*.

МУРСІЯ: Catalonia Conde de la Fioridablanca4*.

ВАЛЕНСІЯ: Dwo Valencia 4*, Eurostars Acteon 4*, Checkin Alaquas 3*, Checkin Ciscar 3*.

ГРУПОВІ ТРАНСФЕРИ
Передбачені в групі, як із гідом, так і без нього, залежно від рейсу. Клієнти різних рейсів будуть об’єднуватися на трансфері, як після прильоту, так і після вильоту. Можливе очікування в аеропорту до 1,5 годин. Доплата за індивідуальний трансфер 20€ на людину в один бік у Барселоні та Мадриді (мінімум 2 людини). Групові трансфери в Барселоні та Мадриді забезпечуються для літаків із прильотом із 8 ранку до 20-ї години вечора і вильотом з 09-ї години ранку до 12-ї години ночі. Нічні трансфери з 24:00 ночі до 6:00 ранку + 25 € за людину в один бік (мінімум 2 людини). Якщо клієнти запізнилися на літак і летять іншим рейсом, або загублено багаж, ми просимо терміново зв’язатися з нашим представником за телефоном (+34) 660 426 811. Тільки в цьому випадку ми можемо гарантувати трансфер. Якщо з нами не зв’язалися, і минуло 1,5 години з моменту прильоту літака, трансфер анулюється, і клієнт повинен буде дістатися до готелю самостійно.

Групові трансфери з/на узбережжя Коста Брави надаються для турів із заїздом за заявленим графіком у суботу або середу для літаків, які вилітають із Барселони з 10 ранку і прилітають не пізніше 20:00. При виїзді з готелю або заїзді в готель на Коста Брава в інший час або інший день – доплата за трансфер 30 € на людину, крім нічного виїзду (від 24:00 до 6:00 ранку турист оплачує індивідуальний трансфер повністю). Трансфер може здійснюватися на рейсовому автобусі або шатлі, який туристу потрібно буде знайти самостійно, дотримуючись заздалегідь висланої інструкції або інструкцій нашого координатора, з яким необхідно зв’язатися телефоном після прильоту.

ВАЖЛИВО
Ціни недійсні або можуть бути підвищені в період Нового Року та Різдва, конгресу Мобільного зв’язку, Великодня та інших великих виставок і конгресів. Доплата повідомляється під час бронювання.

Додаткові ночі та відпочинок на морі:
туристи можуть прилетіти за кілька днів до початку туру і полетіти через кілька днів після його закінчення за відповідної доплати.

ЕКСКУРСІЇ

Усі екскурсії здійснюються в групі чітко за часом, про який вас інформуватимуть гіди. Якщо турист бажає затриматися в будь-якому пункті екскурсії довше запланованого, до готелю він добирається самостійно.

Якщо клієнт не з’являється на екскурсію вчасно, автобус їде без нього, і гроші за екскурсію не повертаються.

Місце збору на екскурсії може бути, як від готелю, так і в зручному пункті зустрічі в центрі міста.

Навушники для автобусних турів. Ми наполегливо рекомендуємо придбання навушників для виїзних екскурсійних автобусних турів у нашого гіда в перший день маршруту, для комфортного прослуховування екскурсій і відвідування музеїв (для багатьох музеїв, включених у програму, навушники є обов’язковим атрибутом). Вартість на 8 днів – 20 € за людину.

Місця в автобусі: виділяються на місці гідом, залежно від часу подачі документів у тур і віку людей. Доплата за перші 3 ряди в автобусі + 30 € за людину. 4-5 ряд в автобусі + 20 € за людину Доплата за 6 і 7 ряд в автобусі 15 € за людину.

Програми передбачають вхідні квитки та внутрішній огляд музеїв і соборів міста з гідом на деяких об’єктах, які позначені зірочкою*.

Компанія залишає за собою право змінювати деякі заявлені в програмі екскурсії або окремі об’єкти, монументи та музеї на інші рівнозначні їм.

Страховка:
Кожен учасник туру зобов’язаний мати при собі чинну медичну страховку.

УМОВИ АНУЛЯЦІЇ ТУРУ
У РАЗІ НЕ НАБОРУ ГРУПИ НА ТУР, МИ ПОВІДОМЛЯЄМО ПРО АНУЛЯЦІЮ ТУРУ ЗА 14-21 ДНІВ ДО ПОЧАТКУ ТУРУ – З ПОВНИМ ПОВЕРНЕННЯМ ВАРТОСТІ ТУРУ.

У РАЗІ АНУЛЯЦІЇ ТУРУ З БОКУ ТУРИСТІВ / АГЕНЦІЇ УМОВИ АНУЛЯЦІЇ ЕКСКУРСІЙНИХ ТУРІВ:
У разі ануляції подорожі турист має право на повернення здійсненої оплати, за винятком:
1. Понесених компанією витрат з резервації та анулювання заявки (консультуватися під час купівлі, як, наприклад, квитки на поїзд, що викуповуються в момент отримання заявки).
2. Штрафу в розмірі 5% від загальної вартості туру, (без вирахування комісії) у разі ануляції туру в строк від 10-ти до 15 днів.
3. Штрафу в розмірі 15 % від загальної вартості туру, (без вирахування комісії) у разі ануляції туру в термін від 3 і 10 днями.
4. Штрафу в розмірі 25% від загальної вартості туру (без вирахування комісії) у разі ануляції туру в термін за 48 годин.
5. Штрафу в розмірі 100% від загальної вартості туру (без вирахування комісії) у разі ануляції туру термін менше ніж 48 годин.
6. Для індивідуальних екскурсійних турів існують власні правила ануляції. Уточнювати при бронюванні.

 

Підпишіться на нашу розсилку!

Залиште email і отримуйте найсвіжіші новини

Loading