DoubleTree by Hilton Sharks Bay Resort

Наразі готель перебуває в процесі перетворення прибережної зони на приголомшливий простір, щоб створити захоплюючу територію, яка буде готова прийняти гостей до червня 2024 року.
Короткий огляд:

Натхнення для концептуального дизайну пляжної зони походить від природної краси та багатої культурної спадщини Шарм-ель-Шейху. Готель прагне продемонструвати унікальний шарм цього місця, як частину гостьового досвіду, через архітектурні елементи до вибору матеріалів.
Крім того, розроблено різні типи номерів, щоб задовольнити різні вподобання та вимоги. Затишний номер для мандрівника-одинака, просторий люкс для сім’ї, романтичний номер для молодят, або розкішний люкс для тих, хто прагне максимального комфорту, – є широкий вибір варіантів, щоб задовольнити кожного.
Також буде надано винятковий сервіс, заснований на преміальному позиціонуванні та турботі. Команда проходить інтенсивне навчання, щоб забезпечити персоналізовану увагу до наших гостей, гарантуючи, що їхні потреби будуть задоволені з максимальною турботою та професіоналізмом від прибуття до від’їзду.

Підпишіться на нашу розсилку!

Залиште email і отримуйте найсвіжіші новини

Loading