Малайзія на смак – гастрономічні пригоди
Початок туру: 9:00
Тривалість: 3 – 3,5 години.
Харчування: Ранковий чай і обід (чікен райс, лакса, банана ліф) включено у вартість.
Гід: Російськомовний.
У цій подорожі Ви дізнаєтеся про культуру харчування та різноманітність страв і напоїв у Малайзії. Починаючи з відвідування ресторану малайзійської кухні, де неквапливі місцеві жителі закінчують свій сніданок – традиційний Насілемак (Nasi Lemak), і це найкращий час скуштувати його на смак і зануритися в теплий та домашній аромат, а далі підбадьоритися дещо терпким та солодким чаєм з молоком – ті тарік (Teh Tarik) – тепер Ви готові до захопливого туру. Наступною зупинкою стане національна мечеть з неповторною архітектурою купола і площа незалежності, де Ви дізнаєтеся про важливу історичну подію. Щоб освіжитися під спекотним сонцем пропонуємо Вам посмакувати холодним чаєм з лимоном (The O Limao) та продовжити свій шлях до національного монументу. Далі Ваша дорога лежить до справжнього раю для гурманів – селища Бангсар, де потрібно буде визначитися з нелегким вибором обіду, тому що варіантів тут безліч. Ті, хто нагуляють гарний апетит, можуть пообідати в ресторані Китайської кухні та скуштувати рис із куркою (Chicken Rice) або більш гострий варіант для любителів – суп-лакса (Laksa). А любителям експериментів ми рекомендуємо скуштувати традиційну кухню північної Індії – Banana Leaf, яку подають із гострими соусами і їсти її необхідно руками – ось тут Ви відчуєте себе справжнім малазійцем!