Regency Plaza Aqua Park & SPA

У зв’язку з майбутніми ремонтними роботами, які тимчасово вплинуть на роботу басейну в дитячому аквапарку, повідомляємо про заплановану реконструкцію.
З 15 грудня 2023 року по 22 грудня 2023 року ми будуть проводитися необхідні роботи з технічного обслуговування та вдосконалення басейну, щоб забезпечити найвищі стандарти безпеки та якості. Ця реконструкція необхідна для того, щоб забезпечити вам та вашій родині винятковий досвід під час майбутніх візитів. На цей період басейн в дитячому аквапарку буде зачинено.

Реконструкція солоного басейну C на пляжі Serenity Makadi Beach
Починаючи з 11.01.2024 по 10.02.2024 буде проводитися комплексна реконструкція солоного басейну С, щоб покращити загальний досвід гостей. Ця реконструкція є частиною постійного прагнення підтримувати найвищі стандарти якості та комфорту для відвідувачів.
Під час ремонту, який, як очікується, триватиме близько одного місяця, доступ до басейну є важливим аспектом для гостей. Щоб звести до мінімуму будь-які незручності, пропонуються альтернативні варіанти використання басейну. Такі як 4 красивих і доглянутих басейни: один з них – солоний басейн А, ідентичний солоному басейну С, розташований на території курорту, який буде повністю функціонувати протягом цього періоду.

Підпишіться на нашу розсилку!

Залиште email і отримуйте найсвіжіші новини

Loading